A. Leering Metaalbewerking

Benno Geurtse kwam in 2011 bij A. Leering Metaalbewerking in dienst. Met trots draagt hij het logo van het bedrijf op zijn borst en voert hij uiteenlopende werkzaamheden uit. Benno is een type dat van afwisseling houdt en die kans krijgt hij van René en Chris.

"Er is aandacht voor iedere persoon binnen het bedrijf"

Betrokkenheid bij het gehele proces

"Wat ik erg leuk vind, is dat ik niet alleen maar productie draai. Er wordt mij ook gevraagd om mee te denken in de werkvoorbereiding. Van de oorsprong tot en met het eindresultaat; ik ben betrokken bij het gehele proces. En dat is erg leuk. Er wordt echt alles aan gedaan om het werk voor iedereen uitdagend te houden en dat stel ik erg op prijs."

Goed opgevangen

De sfeer op de werkvloer is volgens Benno erg goed. "We gaan op een heel persoonlijke manier met elkaar om. Iedereen helpt elkaar." Over de begeleiding door Chris en René is hij ook erg tevreden. "Ik heb hier eerst best wat moeten wennen. Ik werkte in Enschede en daar woon ik ook. Voor mij was het een behoorlijke verandering dat ik ineens naar Oldenzaal moest. Naar een ander bedrijf, waar ik veel mensen niet kende. Ik heb er in het begin best wel over getwijfeld of ik het zou doen, maar ik ben heel goed opgevangen."

Aandacht voor iedereen
Over de begeleiding is Benno ook erg te spreken. "Als er iets is, stap ik naar Chris of René toe. Zij hebben altijd een luisterend oor. Ook wanneer het bijvoorbeeld om privézaken gaat."