Autobedrijf Tijink

Aan het beheren van de financiële administratie zitten nogal wat haken en ogen. Met name in de autobranche is het een vak apart en komt er veel bij kijken. Voor Janet is geen uitdaging te groot. Ze pakt ze allemaal met beide handen aan!

"Geen uitdaging te groot!"

Vrijheid en zelfstandigheid

Janet werkt sinds vier maanden bij autobedrijf Tijink in Reutum. Maar ze zit al veel langer in het vak. "Ik werk sinds 1983 in de autobranche en heb me altijd bezig gehouden met financiële zaken. Ik beheer alles op financieel gebied; zo maak ik werkkaarten en verstuur en verwerk ik facturen." Een baan die haar op het lijf is geschreven. "Eigenlijk ben ik niet anders gewend. Deze baan geeft me veel vrijheid en zelfstandigheid. Er is niemand die over mijn schouders meekijkt. Maar als ik er niet uitkom, weet ik wel bij wie ik terecht kan."

Gemoedelijke sfeer

Janet heeft niet altijd een baan gehad die op haar lijf is geschreven. "Voordat ik bij autobedrijf Tijink terecht kwam, heb ik een tijdje inpakwerk gedaan. Dit was te zwaar en daarom kreeg ik het aanbod om naar loonadministratie te gaan. Ik ben blij dat ik nu hier werkzaam ben." Het team bestaat uit een kleine en hechte groep. Iets wat Janet erg prettig vindt. "Er heerst een gemoedelijke sfeer. Iedereen heeft zijn eigen werkzaamheden, maar toch werken we samen. Zo beheert de moeder van Rémon de financiële administratie van de vestiging in Lattrop en zit ik hier, in Reutum. We moeten nog even onze weg vinden, maar straks hebben we alles onder controle", glimlacht Janet. "Ik ben natuurlijk nog niet zo lang in dienst, maar tot nu toe bevalt het erg goed. Ik hoop dat ik hier nog lang mag blijven!"