Esschert Design

Samen met elf andere Wajongeren werkt Deborah Moes dagelijks met veel plezier bij Esschert Design. Ze volgde de opleiding Logistiek niveau 1-2 en is met haar werkervaring en inzet niet meer weg te denken uit het bedrijf!

"Ik blijf!"

Deborah is ruim drie jaar werkzaam bij Esschert Design. Maar plannen om weg te gaan, die heeft ze absoluut niet. "Ik heb net vorige week een vast contract gekregen, dus ik blijf!", lacht ze trots. "Het werk is erg leuk en afwisselend. We pakken producten in, pakken deze over in andere verpakkingen, sealen dozen en plakken vervolgens stickers op de dozen. Ook maken we aan het einde van de dag schoon."

Na werktijd samen naar de sportschool

De sfeer onder de medewerkers is erg goed bij Esschert Design. Het team bestaat uit een hecht clubje, dat graag samen leuke activiteiten onderneemt. "We gaan wel eens samen uiteten of wat drinken in de stad. Binnenkort gaan we samen naar de sportschool." De uitjes worden door de medewerkers zelf georganiseerd en iedereen die mee wil, kan mee. "Gisteren is een nieuw meisje begonnen en zij wordt nu al betrokken bij alle activiteiten. Dat zegt genoeg over hoe leuk de groep is!", glimlacht Deborah.

Veel geleerd

In de afgelopen jaren heeft Deborah veel geleerd en meegemaakt bij Esschert Design. "Tijdens de opleiding heb ik vooral leren rekenen en ben ik beter geworden in taal. Daarnaast heb ik erg veel geleerd door hier te werken. Als er nieuw werk bij komt, dan legt Rob dit aan ons uit en kunnen we vervolgens zelf aan de slag. Doordat de collega's en het werk heel leuk zijn, ga ik er iedere dag met plezier naartoe".