Hartman

Endy Jansen is een voorbeeld van iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt die bij Hartman in dienst kwam. "Bijna drie jaar geleden ben ik hier begonnen. Ik werk in het magazijn en doe daar alle voorkomende werkzaamheden, zoals laden en lossen, orders pikken en spullen verzendklaar maken."

"Het minst leuke aan mijn baan is naar huis gaan!"

Uitzonderlijk goede begeleiding

Hartman en Endy zijn inmiddels flink aan elkaar verknocht. "Ik hoor er echt bij en dat is fijn. De begeleiding is ook uitzonderlijk goed. Als me iets dwars zit, heeft mijn begeleider dat meteen in de gaten. En dan besteedt hij daar direct aandacht aan. Niet altijd met heel veel woorden en dat hoeft ook niet. Maar hij ziet het en heeft er begrip voor."

De minder leuke kanten van zijn werk, die vindt Endy moeilijk te benoemen. "Eigenlijk vind ik alles aan mijn werk leuk. Ik werk graag met mijn handen en ben niet bang om vies te worden. Het minst leuke is misschien wel het naar huis gaan aan het einde van de dag. Zo erg heb ik het naar mijn zin."

Thuis bij Hartman

Endy was er al voor het opleidingstraject bij Hartman startte, maar is wel een mooi voorbeeld van iemand die vanuit een uitkeringspositie helemaal zijn draai heeft gevonden op de arbeidsmarkt. "Het besturen van de heftruck; dat vind ik erg mooi. Bij Hartman heb ik mijn heftruck-certificaat behaald. Ook ga ik wel eens mee naar beurzen om onze stand op te bouwen. Zo ben ik laatst in Antwerpen geweest. Daar hadden we twee dagen nodig voor de opbouw, dus hebben we met de collega's samen in een hotel geslapen. Dat was een erg mooie ervaring."