I-PACK

Netcak Sultic werkt sinds 1 februari 2014 bij I-Pack. Door zijn collega's wordt hij 'Neele' genoemd. "Dat is makkelijker uit te spreken." Na een dienstverband van twaalf jaar, werd hij in de crisis ontslagen bij zijn toenmalige werkgever. "Ik heb twee jaar thuis gezeten. Via kennissen ben ik bij I-Pack terechtgekomen en daar ben ik ontzettend blij mee.

"Ik ben jong en wil graag werken. Thuiszitten is niets voor mij"

Goede sfeer

Wat Neele vooral aanspreekt bij I-Pack is de sfeer. "Die is ontzettend goed. Het is zo gezellig. Er wordt lekker doorgewerkt, maar er is ook altijd tijd voor een praatje en grapje. Ik rijd altijd samen met twee collega's naar het werk. Ook spreken we wel eens met de collega's af in een restaurantje. We zien elkaar dus regelmatig buiten het werk om. Dat zegt genoeg over de sfeer binnen het bedrijf."

Ook de band met de beide directeuren is volgens Neele erg goed. "Ze zijn heel aardig en begripvol. Ik ben ze erg dankbaar dat ze mij deze kans hebben gegeven."

Voldoende afwisseling

Om voldoende afwisseling te bieden, wordt regelmatig van plek gewisseld in de productieruimte. "We hebben een speciale ruimte waar we broodjes beleggen. Daar werk ik graag. Maar ook pak ik regelmatig doosjes in. Eigenlijk maakt het me niet eens zoveel uit wat voor werk ik doe. We hebben het vooral erg gezellig en dat vind ik belangrijk. De dagen vliegen om."