MS Pallets Den Ham

Maar liefst elf jaar is hij al in dienst bij MS Pallets Den Ham: Mark Spijker. Een trotse en enthousiaste jongen die iedere dag met veel plezier naar zijn werk gaat. En één ding weet hij zeker; hij gaat nog lang niet weg!

Ideale baan
Een baan die je leuk vindt en ook nog eens dichtbij je huis is, dat is nog eens ideaal. Zo vindt ook Mark. "Ik werk op een mooie locatie in Den Ham en dat komt heel goed uit, want mijn werk is ongeveer twintig minuutjes fietsen vanaf mijn huis. Alhoewel ik soms toch ook wel graag met de auto naar het werk ga", grapt Mark.

"Ik hoop dat ik nog lang mag blijven"

Baas van de machine
Mark werkt al langere tijd bij MS Pallets en doet zijn werk met veel plezier. Hij heeft een afwisselende baan en leuke collega's. "Ik vind mijn werk erg leuk. Toen ik net begon, moesten we alle pallets handmatig sorteren. Gelukkig hebben we nu een machine die dit werk doet. Ik mag deze machine besturen en ben eigenlijk de baas van de machine", lacht Mark trots. Maar wie denkt dat Mark alleen de machine bestuurt, heeft het mis. "Mijn werk is erg afwisselend. Van het fabriceren van de pallets tot het schieten en spuiten van de pallets; ook dat doe ik. En tussendoor zet ik graag een kopje koffie of thee voor mijn collega's!"

Collega's zijn echte vrienden
De sfeer bij MS Pallets is erg goed. De collega's zijn niet zomaar collega's die op vrijdag 'goed weekend' zeggen. Ook buiten werktijd zien de jongens elkaar regelmatig. "We doen bijvoorbeeld wel eens iets leuks samen in het weekend", vertelt Mark. Ook de begeleiding van Martin en zijn vrouw wordt gewaardeerd. "Als ik een probleem heb, kan ik altijd bij hen terecht." Van een andere baan is absoluut geen sprake. "In oktober 2018 is het feest. Dan vieren we mijn jubileum omdat ik 12,5 jaar in dienst ben. Ik ga hier niet meer weg!"