Verzinkerij Twente


Verzinkerij Twente is een bedrijf gespecialiseerd in het electrolytisch verzinken en verzink-nikkelen van diverse delen. Wij zijn met name gespecialiseerd in lange lengtes en maken met ons nieuwe product Zink-Nikkel een enorme groei door.

Een telefoontje van het Werkplein Twente inzake de Wajong regeling bracht ons verder in de zoektocht naar een kracht die wat allerhande zaken voor ons zou kunnen gaan verrichten. Spoedig werd een bezoek met een van de adviseurs gepland. Na dit prettige gesprek waarin alle details en mogelijkheden zijn doorgesproken hebben wij aan kunnen geven wat onze eisen zijn voor deze kracht.

Met de hulp van het Werkplein Twente hebben wij de perfecte match gevonden voor ons bedrijf.

Niet lang daarna werd onze huidige medewerker voorgesteld, een prima match! Wij kunnen goed rekening houden met zijn kwaliteiten en persoon. Hij werkt inmiddels al een half jaar bij ons en beide partijen zijn erg positief. Omdat het uitbetalen van ziektedagen bij het UWV ligt, loop je als werkgever geen financieel risico.


Het contact tussen alle betrokken partijen verloopt prima, er wordt veel aandacht besteed aan de nazorg na een plaatsing. Ik kan andere bedrijven van harte adviseren om altijd de mogelijkheden voor een geschikte Wajonger te bekijken, het kan zoals in ons geval een win-win situatie opleveren.