Word ook superheld

Superheld zet bedrijven in het zonnetje

Arijan van Bavel, de superheld van de campagne 'Doorzetters met dromen', heeft diverse Twentse bedrijven in het zonnetje gezet. De social media hebben er mee volgestaan afgelopen weken.

De werkgevers

De werkgevers die we spreken, zijn allen enthousiast over de werknemers met verminderd arbeidsvermogen die zij in dienst hebben. Benieuwd naar hun motivatie en die van hun werknemers? Bekijk dan de filmpjes!

Wilt u in gesprek met ondernemers die al mensen met een arbeidsbeperking in dienst hebben? Maakt u liever kennis met echte Doorzetters met dromen? Of bent u nog op zoek naar meer informatie rondom de banenafspraak? Wilt u persoonlijk advies over hoe u een doorzetter binnen uw bedrijf past? Heeft u een vraag over de Participatiewet en bijbehorende regelgeving? Neem dan contact op met 088-8969966 voor meer informatie of e-mail naar info@doorzettersmetdromen.nl.

Over Doorzetters met Dromen

Doorzetters met dromen wil het bieden van werkgelegenheid aan mensen met een arbeidsbeperking stimuleren. Zij moeten daardoor vaak harder werken om hetzelfde te bereiken als een andere medewerker. Deze beperking kan lichamelijk, verstandelijk of psychisch zijn. En juist die beperking maakt van deze mensen doorzetters. Zij hebben ook dromen. Geen grote visioenen; gewoon meewerken in een bedrijf en zo onderdeel zijn van de maatschappij. Door ervaringen van werkgevers met deze doelgroep te delen, worden andere werkgevers aangesproken. Zij zien daardoor de grote meerwaarde van deze personen voor het bedrijf.

Video's

Contact

Wilt u persoonlijk advies over hoe u een doorzetter binnen uw bedrijf past? Heeft u een vraag over de Participatiewet en bijbehorende regelgeving? Neem dan contact op met 088-8969966 voor meer informatie of e-mail naar info@doorzettersmetdromen.nl.

'Doorzetters met Dromen' is een initiatief van Werkbedrijf Twente, een overlegtafel in de arbeidsregio Twente. Deelnemende partijen zijn FNV, VNO-NCW Midden, MKB-Nederland, UWV en de veertien Twentse gemeenten. De uitvoerende organisatie is in handen van Werkplein Twente.